Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES


X Tarda de Cinema i Fotografia de muntanya de Tortosa. Memorial Joan Sabaté Geladó

Dia: 27/11/2021

Horari: 19:00 h.

Població: Tortosa

Lloc: Sala del Polvorí del Parador de Tortosa

com arribar


Aquesta activitat té com a objectiu recordar al Joan Sabaté Geladó, gaudint d’una tarda compartint l’esport i la muntanya.

Fins al 22 de novembre de 2021, es podran presentar films i fotografies d’esports de muntanya: espeleologia, esquí, escalada esportiva, parapent, descens de barrancs, caiac, ràfting i aventura, alpinisme, expedicions, escalada, excursionisme i DH. Per a la selecció els films s’hauran de fer arribar a l’organització en format DVD o en format sense cinta (vídeo, mp4 o mov) o qualsevol altre que es pugui visionar en un PC, amb una durada màxima aconsellable d’uns 30 minuts. Les fotografies hauran de ser presentades en suport paper fotogràfic amb unes mides aconsellables de 20x30 cm i/o en suport digital en JPG i a 300ppp. Els enviaments s’hauran de fer a tardadecinejsg@uectortosa.cat o a Unió Excursionista de Catalunya de Tortosa (Tarda de Cinema i Fotografia de muntanya de Tortosa), carrer Llarg de Sant Vicent 10, 43500 Tortosa.

L’organització designarà el jurat qualificador. Les votacions seran secretes i les decisions s’adoptaran per majoria de vots. El veredicte serà irrevocable. Hi haurà premis en metàl·lic de 300€ per als films i de 200€ per a les fotografies escollides, com a millors del certamen. La família Sabaté-Geladó col·labora atorgant un trofeu als guanyadors del certamen tant en l’apartat de vídeo com en fotografia.

Informació i bases de la X Tarda de Cinema i Fotografia de muntanya de Tortosa. Memorial Joan Sabaté Geladó

Activitats paral·leles:

  • 27/11/2021 a les 19h. a la sala del Polvorí del Parador de Tortosa, projecció de «Black hole, un bitllet d’anada i tornada als inferns durant 9 dies». Amb la presència de David Palmada «Pelut»
  • Del 30/11/2021 al 15/12/2021, Exposició de fotografies finalistes al Lizarrán Tortosa

X Tarda de Cinema i Fotografia de muntanya de Tortosa. Memorial Joan Sabaté Geladó

Tipus activitat: fotografia i cinema

Organitza: UEC Tortosa

Correu electrònic