MESTRÀLIA, 14a edició Fira de Lutiers. Campredó, 8, 9 i 10 de juliol.

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/26/2022#) AND (caducitat>=#6/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Setmana de la Natura. «Viu lo Riu». Jornada de Voluntariat Ambiental Decathlon a Tortosa

Dia: 05/06/2022

Horari: 9:30h fins 13:00h

Població: Tortosa

Lloc: punt de trobada a Decatlhon Tortosa

com arribar (ubicació aproximada)


Neteja de l´espai fluvial del Passeig de Ribera de l´Ebre a Tortosa amb activitat de recollida de residus i difusió de la problemàtica dels plàstics en els ambients aquàtics naturals i la seva posterior acumulació en el mar.

Durant l’activitat es donarà a conèixer els valors mediambientals i ecosistèmics de les riberes de l’Ebre i la necessitat de la seva conservació i millora. La neteja per voluntaris d’aquest espai fluvial urbà, força degradat, és un dels objectius de Graëllsia per a aquest any i es va realitzant al llarg de diferents convocatòries, amb l’ ajut de diferents empreses com Decatlhon i Jabil, col·lectius locals com la PDE i AvantEbre i la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa.

Es proposa fer el recorregut amb bicicleta des del punt de trobada a Decatlhon Tortosa fins al Passeig de Ribera pel Carril Bici. Els participants rebran una samarreta Decatlhon Ambiental de record.

Cal inscripció prèvia al web de Decathlon.

Places limitades. Es repartiran samarretes Decathlon als participants.

Setmana de la Natura. «Viu lo Riu». Jornada de Voluntariat Ambiental Decathlon a Tortosa

Tipus activitat: voluntariat medioambiental

Organitza: Graëllsia