Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Viu la natura amb Montsport

Població: Horta de Sant Joan

com arribar (ubicació aproximada)


La Via Verda

Montsport et porta a descobrir la Via Verda de Terol, Terra Alta i Baix Ebre. Tot i que nosaltres la desglossem en tres etapes per poder recorre-ho amb més tranquil·litat , la Via Verda és tota una. Així que si veniu a Montsport podreu llogar bicicletes de tots tipus per recorre -la amb total comoditat i passar un dia genial amb la família o els amics.


Lloguer de bicicletes

A Montsport disposem d’una gran varietat de bicicletes per poder fer una ruta amb total comoditat. Així, tenim bicis per a tota mena d’edats i alçades. Mountain bikes , bicis de passeig i tàndems, tots amb canvi de marxes.Cal dir també que lloguem llanternes que s’acoblen a la bicicleta per poder passar els túnels de la Via Verda de la Terra Alta, Baix Ebre i Matarranya amb tota seguritat. Disposem de bicicletes de qualitat, amb canvi de marxes i suspensió davantera.Barranquisme

Barranc d’iniciació de gran bellesa situat al Parc Natural dels Ports. Aigua, roca, salts… tot els elements intrínsecs del barranquisme fusionats en un sol descens. Sifons, tobogans, salts de baixa i mitja alçada, grans badines per nadar, pas de zona soterrada per l’aigua, caos de blocs… Un canyó molt complet que permet donar una gran pinzellada del que és el món del descens de barrancs. 

L’activitat inclou un reportatge fotogràfic que el nostre guia titulat us farà durant el descens, per un record inoblidable! Veniu i gaudiu de la muntanya i l’aigua com mai ho havíeu fet!Geocaching rural

L’orientació és un esport modern i novedós al nostre país. Consisteix en passar per uns elements marcats a un mapa sense la necessitat de seguir cap intinerari fix , camp a través i a contra rellotge. Tot això amb l’ajuda d’una brúixola i un mapa a escala de la zona.

L’activitat es desenvolupa al medi natural, concretament al cor del Parc Natural dels Ports, a l’àrea recreativa de la Franqueta. Un lloc ideal, amb força punts d’interés i un bon accés amb el vehicle (pista asfaltada). Entre d’altres punts, durant l’activitat gaudiràs de les vistes d’antics forns de calç, la cova de Picasso, el Mas de Quiquet, el riu Estrets… Tot això amb un paratge molt autèntic del Parc Natural del sud de Catalunya: els Ports!!


Parc multiaventura

Una mica de tot i que no falti de res: practicarem la tirolina, el ràpel, l’escalada, tir amb arc i també l’habilitat d’equilibri sobre els ponts tibetans. El Parc situat tot just al costat del municipi d’Horta de Sant Joan està destinat per totes les edats i per tant, és una oferta lúdico-esportiva més per als amants de la natura i la diversió.


Trekking al Parc Natural dels Ports

Es tracta d’admirar, tot caminant, la riquesa del patrimoni natural, cultural i morfològic d’uns dels paratges més singulars de Catalunya, el Parc Natural dels Ports. Tant singulars que van inspirar al mateix Picasso en la seva transformació de pintor a geni. ELS PORTS és un massís de relleu molt complex, entre el sistema muntanyós mediterrani català i el sistemea ibèric. Està format, basicament, per materials calcaris que determinen un relleu abrupte i trencat.MONTSPORT
Carrer del Medi Natural, 4 
43596 Horta de Sant Joan
Tel. 977 435 074 - 665 543 058
Correu: info@montsport.es
Web: www.montsport.es
Facebook
Twitter 
Instagram 

Més informació:

Tipus activitat: activitat a la natura

Viu la natura amb Montsport

comparteix-ho