DOS PEDRES FONTCALDA. GASTROESPAI - Gandesa (Terra Alta)

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/15/2022#) AND (caducitat>=#8/15/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Visita guiada al nucli antic, tast de producte local artesà i passejada amb el llaüt Lo Roget

Dia: 04/09/2021

Horari: 9.30 h

Població: Ascó

Lloc: Oficina de Turisme

com arribar (ubicació aproximada)


Us endinsareu pels carrers de la nostra vila, estrets, tortuosos, amb ziga-zaga, on podreu descobrir aquell passat morisc que fa que el nucli antic sigui encisador. La vila closa, els perxes, les voltes i sitges, els Sequerets, el pou de neu, el carrer de la Mola, l’església… Tot un conjunt patrimonial que de ben segur no us deixarà indiferents. 

A l’antic molí fareu un tast de productes locals: embotits, pastisseria, vins, fruits secs… tots de gran qualitat i, sobretot, artesans i 100% naturals. 

Per finalitzar… passejada amb el llaüt Lo Roget. El llaüt Lo Roget té una estètica similar als que, fins fa unes dècades, navegaven pel riu. La navegació esdevé el fil conductor que trasllada el turista a l’època en què llaüts i llaüters eren part del paisatge habitual del riu. Gaudireu del riu, escoltareu el xiuxiueig de l’aigua i admirareu els immensos boscos de ribera i els abundants ocells que hi habiten.

Reserva i venda de tiquets www.ascoturisme.cat 

Per a més informació: Oficina de Turisme d’Ascó turisme@asco.cat Tel. 977 40 65 83

Visita guiada al nucli antic, tast de producte local artesà i passejada amb el llaüt Lo Roget

Tipus activitat: activitat turística

Organitza: Ajuntament d’Ascó