Buda & Bike 2024, l’illa de Buda a cop de pedal. 13 i 14 de juliol, el 3, 4, 17, 18 i 31 d’agost i l’1 de setembre

CAT | ES


Ruta guiada Plomes i fulles a la Tinença de Benifassà

Dia: 27/08/2021

Horari: 9 h

Població: Castell de Cabres

Lloc: plaça de l’església de Castell de Cabres

com arribar (ubicació aproximada)


La Tinença alberga un madur ecosistema on podem trobar des d’arbres monumentals en el seu sòl fins a espectaculars rapinyaires sobrevolant el cel. Aquest agost acompanya’ns en aquesta ruta tan variada i podràs conéixer els majestuosos habitants d’aquest territori! 

La ruta parteix del nucli de Castell de Cabres en direcció al Bovalar, passant abans vora els impressionants pins de la Coveta. Travessarem la Microreserva de Flora, fins a arribar a la caseta d’observació del Canyet. Allí, amb una mica de sort, tindrem l’oportunitat d’albirar grans ocells carronyers com el Voltor comú o l’aufrany. La volta la realitzarem per una altra senda del bosc fins a arribar a les pastures de l’entorn de Castell de Cabres, visitant llocs on es van lliurar grans batalles fa un parell de segles.

Es tracta d’una activitat gratuïta, però les places són limitades, ja que l’aforament és reduït. Reserva la teua indicant nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones (especificant menors en el seu cas) en: 964 715 720 / 650 412 497 - parque_tinenbenifassa@gva.es

Organitza: Parc Natural de la Tinença de Benifassà

Més informació:

Tipus activitat: ruta guiada

Ruta guiada Plomes i fulles a la Tinença de Benifassà

comparteix-ho