Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#7/3/2022#) AND (caducitat>=#7/3/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Ruta guiada de 4 etapes «El Gran Paseo de los Puertos»

Dies: del 21/04/2022 al 24/04/2022

Població: Beseit

Lloc: Hotel la Fàbrica de Solfa

com arribar (ubicació aproximada)


«El Gran Paseo de los Puertos»és una ruta senderista de quatre dies per la muntanya de dificultat mitjana-alta amb etapes de 18-22 km amb 900 metres de desnivell positiu adreçada principalment als amants de la natura i senderistes de muntanya.Una travessia espectacular per un dels massissos muntanyosos més desconeguts i salvatges de la Península ibèrica: els Ports de Beceite. El recorregut discorre principalment per la província de Terol i Castelló. Es troba dins el Parc Natural de la Tinença i el Parc Natural dels Ports i recorre 86 km per paisatges impressionants i sendes solitàries.

Aquí proposem un itinerari amb opció de senderisme guiat i autoguiat per a esportistes i aficionats a la muntanya que vulguin explorar entorns naturals recòndits on viure experiències úniques.

Inclou:

  • La ruta autoguiada inclou 4 dies de mitja pensió als allotjaments de les etapes, transfer de maletes i persones, forfet de la ruta (llibre de ruta, GPS, mapa de la ruta, samarreta tècnica Ports de Beceite, detalls…) i assegurança de accidents.
  • No inclou el transport del client d’anada i tornada (podem gestionar-ho), pícnics per a les caminades (es poden demanar amb antelació, el cost aproximat és de 8 € per persona), suplement per individual (consultar). 
  • La ruta guiada inclou tot allò anterior més el guia titulat.

Preus:

  • Ruta autoguiada: 420 €/pax (a partir de 2 persones)
  • Ruta guiada: 470 €/pax (grup mínim 4 persones)

Nota:

Cal fer la reserva mínim amb una setmana d’antelació per poder fer totes les reserves. En cas de ser guiada, dependrà de la disponibilitat de places.

Més informació sobre les etapes i reserves en aquest enllaç.

Ruta guiada de 4 etapes «El Gran Paseo de los Puertos»

Tipus activitat: senderisme

Organitza: Senda Servicios Turísticos