Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/13/2022#) AND (caducitat>=#8/13/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Ruta en caiac Xerta-Tortosa amb Riu a l’Ebre

Dia: 24/05/2021

Horari: 10 h

Població: Tortosa

Lloc: Parking del Teatre Auditori Felip Pedrell

com arribar


El punt de trobada serà a la ciutat de Tortosa, al parking del Teatre Auditori Felip Pedrell a les 10:00h, al costat de l’antic embarcador nàutic situat just al costat del riu i on finalitza l’excursió. Des d’allí ens dirigirem a la població de Xerta a uns quinze minuts en vehicle, des d’on començarem la nostra ruta. 

Des de l’embarcador de Xerta fins a Tortosa ens acompanyarà un agradable paisatge de bosc de ribera, ple de vida en les seves ribes si estem atents als detalls. Navegant per les subtils corbes de l’Ebre en aquest tram podrem observar i vorejar petits nius de vida que s’han creat al mig de la riba. Aquestes illes fluvials es troben en estat completament salvatge, generant petits corrents que podem aprofitar per agafar impuls. Les últimes que veurem, la de Audí i La Xiquina, ens anunciaran la nostra arribada a la històrica i majestuosa ciutat de Tortosa que ens rebrà amb la façana de la catedral gòtica i els seus ponts. Aquesta ruta requereix un mínim de destresa i forma física. 

  • Durada aproximada de 2h./ 2h30m. 
  • Preu 35€ 
  • Podeu fer la ruta en caiac o en paddle surf.
  • Informació i reserves: tel. 600 471 078 - info@riualebre.com

Ruta en caiac Xerta-Tortosa amb Riu a l’Ebre

Tipus activitat: activitats al riu Ebre

Organitza: Riu a l’Ebre

Telèfon: 600471078

Correu electrònic