Tirolina Fuentespalda, la tirolina doble més llarga d´Europa

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/13/2022#) AND (caducitat>=#8/13/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Ruta combianda caiac i bici «Del verd al blau»

Dies: del 29/03/2021 al 05/04/2021

Horari: Sortida a les 10.30 h

Població: Deltebre

Lloc: Riu a l’Ebre. Carrer Magallanes, 2

com arribar


Iniciem aquesta ruta a l’embarcador de Riu a l’Ebre ja que la primera part d’aquesta aventura serà a bord de el caiac. A sobre de l’embarcació serem testimonis de la majestuositat del riu en el seu últim tram pel Delta, acompanyats durant tot el nostre recorregut de la vegetació típica de bosc de ribera, i de diferents espècies de fauna autòctona. Quan ja estarem immersos en la ruta i en el seu peculiar paisatge, ens trobarem a la nostra dreta el canal o gola de Migjorn, amb una amplada molt més petita que la del riu però perfectament apta per navegar.

Ens endinsarem en aquest canal encara que en un primer moment ens pugui semblar que no té molta distància, no us deixeu enganyar, és només l’efecte visual de la seva primera corba. La gola de Migjorn, últim tram de la nostra travessa en caiac, ens permetrà gaudir encara més de la ruta a causa de la seva pau i tranquil·litat, al seu silenci lleument interromput pel cantar de diferents aus combinat amb el suau so de l’aigua que mous a l’remar . Durant tot el recorregut tindrem a la nostra esquerra l’illa de Buda, una meravellosa illa salvatge que pertenecetanto a el riu com a la mar per la qual viuen salvatgement cavalls de la regió de la Camarga. Arribarem a la platja i també a el final d’aquest verd canal d’aigua dolça a què li falten pocs metres per unir-se amb el blau marí de la Mediterrània.

Canviem de transport i ens vam pujar a la bici, remuntant el canal pel costat de la carretera fins a trobar-nos amb un petit camí de terra que s’obre pas a la dreta, just abans d’una corba. Creuarem un petit "pont" per sobre d’un canal d’aigua i seguirem per la dreta fins a trobar a escassos metres de l’inici de l’Camí de Sirga.

Un cop ens trobem entre els seus espigons de fusta no hi ha perduda, circularem vorejant camps d’arròs custodiats sempre pel bosc de ribera. Arribarem a el passeig fluvial de Sant Jaume d’Enveja, pel qual pedalejarem tranquil·lament respirant la senzillesa d’aquest municipi. Pujarem pel preciós pont de l’Passador per canviar de municipi i tornar a trobar-nos amb Deltebre. Un cop baixem de el pont només amb girar a la dreta ens trobarem amb el passeig que abraça el riu i que ens portarà de tornada al nostre punt de partida.

Aquesta ruta requereix destresa i una mínima forma física.

Al final de la ruta en caiac nostre personal us proporcionarà les bicicletes.

Més informació i reserves en aquest enllaç. Telèfon  600 471 078


Ruta combianda caiac i bici «Del verd al blau»

Tipus activitat: activitats al riu Ebre

Organitza: Riu a l’Ebre