Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


Plogging al Parc Natural de la Tinença de Benifassà

Dia: 13/11/2021

Horari: 9:00 h (sortida des del Boixar) o 9:30 h (entrada de Fredes)

Població: El Boixar

Lloc: Casa-Refugi el Boixar (trobada)

com arribar


Dades:

  • Recorregut aproximat de 3 Km.
  • 9:00 h. El Boixar
  • 9:30 h. Fredes

El plogging va néixer a Suècia sobre l’any 2016 unint esport i ecologia. Consisteix en sortir a córrer i al mateix temps recollir la brossa que anem trobant. Amb això ens ajudem a nosaltres fent esport i ajudem a l’entorn a mantindre’l net.

La temporada de bolets fa que molta gent es desplaci al medi natural. En la majoria dels casos són gent que respecta l’entorn i no deixa deixalles al seu pas, però hi ha una minoria que no entén que ells allí només estan de pas i que no pertanyen al lloc on trepitgen. Restes de menjar, burilles, papers, tovalloletes, prats trepitjats, plantes trencades, bolets arrencats,... això és una constant que any rere any passa. En mig d’un Parc Natural com el de la Tinença aquesta situació és insostenible, hem de crear consciència de la fragilitat de l’entorn i fer veure que nosaltres no hem de deixar cap rastre del nostre pas al medi natural.

El dia 13 de novembre a les 9.30h us emplacem a vindre a Fredes (entrada del poble) i contribuir a millorar el nostre entorn deixant-lo net de restes de brossa. Cal mascareta, guants, bossa de brossa, i gel hidroalcohòlic d’ús personal.

Plogging al Parc Natural de la Tinença de Benifassà

Tipus activitat: medi ambient

Més informació: 615306477 (Joel Garcia)