Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#7/3/2022#) AND (caducitat>=#7/3/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Ornito-piraguada

Dia: 30/04/2022

Horari: 9.30 h

Població: Móra d´Ebre

Lloc: Nàutic de Móra d´Ebre

com arribar (ubicació aproximada)


Cada vegada està més de moda l´observació d´ocells i, la veritat, es que és una manera fàcil i assequible per coneixer una part de la natura d´una manera esportiva. Això es el que us proposem, una sortida en piragua per anar a observar els ocells que tenim a la vora de casa, pero que ens passen totalment desapercebuts i en sabem ben poca cosa.

Una ruta entre García i Móra d´Ebre que ens portarà per salvatges racóns de l´Ebre, com ara l´illa de Subarrec, i al llarg del qual aprofitarem per observar i conèixer les aus que ens anirem trobant.

Al final de la sortida, anirem a l´Agrobotiga 7 de Ribera on ens tindran preparat un tast de productes de la Ribera d´Ebre.

Per venir no cal ni nocions de caiac ni coneixements previs d´ornitologia, ja que abans d´embarcar us farem una petita classe d´iniciació al piragüisme i durant la ruta el grup anirà acompanyat d’un monitor de caiac d’Enblau que, a part de vetllar per la seguretat, també es gran coneixedor de les aus i anirà explicant diferents coses de les aus que anem trobant.

L’Horari previst: 

  • 9,30 - Ens trobem al Nàutic de Móra d´Ebre, i pugem fins a García 
  • 9,50 - Arribem a García i ens preparem per començar l´activitat 
  • 12,30 - Arribada a Móra i degustació de productes de la Ribera d´Ebre 
L´horari es aproximat, tot dependrà de la gent, del riu, i del que ens entretinguem buscant ocells La inscripció: El preu per inscrit es de 20€ (els nens a partir de 14 anys cap a baix tenen descomptes especials, pregunteu-nos). 


Més informació i inscripcions a: 665 320 828 info@enblau.cat

Ornito-piraguada

Tipus activitat: activitat a la natura

Organitza: En Blau, creadors d´aventures