Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

Inscripció al Curs Pràctic d’ Orientació per Muntanya

Dies: del 15/10/2018 al 17/10/2018

Població: Roquetes

Curs en en format intensiu que serà impartit per un guia professional el dissabte 27 d’octubre (tarda) i el diumenge 28 d’octubre (matí). En total 10 hores de formació.  

El curs només es farà si hi ha entre 10 i 15 interessats. 

Cost: 20 € socis, parella o fills de socis (24 € no socis Trail Roquetes). 

Temari i altres: 

  • Cartografia: tipus de projeccions; datum del mapa; interpretació de les corbes de nivell; Nords en un mapa; escala del mapa; i mesurar distancies al mapa. Com a pràctica: el càlcul de distàncies; càlcul de coordenades.  
  • Brúixola: parts d’aquesta; prendre rumb sobre el mapa; passar un rumb al mapa; contra-rumb; triangular; punts d’atac; error voluntari; esquivar obstacles. Com a pràctica: com agafar la brúixola; orientar el mapa; posicionar balisses amb rumb i distancia; localitzar balisses; posicionar balisses amb coordenades; localitzar balisses amb coordenades.  
  • Timing: càlcul de temps per a una distància; velocitats de passeig, a ritme, i ràpid; velocitats per tipus de terreny. Com a pràctica: saber quantes passes es fan en 100 m; càlcul de la deriva en avançar 
El professor facilitara una còpia dels mapes a treballar i una còpia del curs tot en PDF, perquè copies per als inscrits.  

Com a material caldrà que portin una brúixola (n’ hi ha de molt senzilles i econòmiques), paper, llapis i un regle de 10-15 cm. 

Assegurances incloses de RC i d’activitat per als participants. 

Es proporcionarà una còpia dels mapes a treballar i una còpia del curs. 

FORMULARI PER APUNTAR-SE ABANS DEL 17/10  

Inscripció al Curs Pràctic d’ Orientació per Muntanya

Tipus activitat: curs

Organitza: Trail Roquetes

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/24/2021#) AND (caducitat>=#10/24/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())