Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/16/2022#) AND (caducitat>=#8/16/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Inauguració Ecotour Sender del silenci

Dia: 04/06/2022

Horari: 17.30 h

Població: L´Ametlla de Mar

Lloc: Finca l’Ecotros

com arribar


Aquest dissabte 4 de juny a partir de les 17.30 h, tindrà lloc la inauguració del Sender del Silenci, un itinerari dissenyat i creat per un grup de persones amants de la natura i de la història i implicades amb el bon funcionament de la Finca de l’Ecotros de l’Ametlla de Mar.

El Sender és un passeig per la natura, la història, la flora i la fauna del barranc de Santes Creus. Amb 12 parades, la ruta comença al costat de la casa principal de la Finca de l’Ecotros. A partir d’aquest punt, se segueix el camí marcat amb branques i pedres.

Les parades són: La Pedra Seca, L’agricultura romana, La història del keration, Cap a la sobirania alimentària, Què s’amaga al barranc de Santes Creus, El mar comença aquí, Els sons de la natura, EL Forn de Calç, L’or verd de l’Ecotros, Viure sosteniblement i El Carbó viu.

A cada parada hi trobarem un codi QR que ens portarà a la pàgina de la parada, on hi ha pdf amb tota la informació.

El recorregut és senzill, circular, d’un kilòmetre de durada amb molt poc desnivell i gratuït. També es poden fer visites guiades i/o teatralitzades, en aquest cas cal trucar al 661 84 35 08.

Reserva el teu torn el dia de la inauguració a http://ecotros.cat/el-sender-del-silenci o 661843508

Inauguració Ecotour Sender del silenci

Tipus activitat: diversos