Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/26/2022#) AND (caducitat>=#6/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Festa dels Menuts a MónNatura Delta de l´Ebre

Dies: del 04/06/2022 al 05/06/2022

Població: Amposta

Lloc: MónNatura Delta de l´Ebre

com arribar (ubicació aproximada)


PROGRAMA:

Activitats Green Deal per als xiquets i les xiquetes per a tot el dia:

  • Tastets de biodiversitat: Sortida naturalista per conèixer la biodiversitat de l’entorn de MónNatura Delta.
  • Joc de les espècies exòtiques: Joc per descobrir les espècies invasores de l’entorn i les pròpies del territori.
  • Activitat sobre els microplàstics: Coneixerem què són els microplàstics, com afecten el medi natural i veurem que podem fer per evitar-los.
  • Joc Pesca el Missatge: Vols aprendre a pescar amb el rall? Taller per conèixer les arts de pesca tradicionals i alhora conèixer els problemes ambientals marins.

Els amics d’en Crusó: Es tracta d’un espai amb més de 20 andròmines de fusta on podrem descobrir i experimentar els seus mecanismes mitjançant el joc. Veurem com aquesta instal·lació interactiva encurioseix grans i menuts sense necessitat d’instruccions.

El racó dels més petits: Espai lúdic i creatiu on mitjançant una sèrie de jocs i altres recursos despertarem la imaginació dels més petits de la família d’una manera lúdica i dinàmica.

Participa de l’activitat de Land art on ens transformarem en artistes per elaborar una mostra d’art efímer sobre el canvi climàtic amb materials de la natura.

Circuit sensorial textures del Delta: Es tracta d’un circuit per fer amb els peus descalços on descobrirem els diferents ecosistemes del Delta mitjançant diferents textures pròpies de l’entorn.

Contacontes: Els Ocells i la Lluna. Contacontes sobre les aus del Delta.

Barques de perxar: Vine i descobreix les barquetes típiques dels pescadors del Delta. Donarem una volta pels canals del centre per descobrir aquesta activitat tradicional tant arrelada al Delta de l’Ebre.

"Mercadet de la Natura": Un espai amb parades d’entitats i associacions locals que donen a conèixer els seus productes i serveis relacionats amb la natura i la conservació del medi ambient mitjançant jocs i tallers dirigits a nens i nenes que ens ajudaran a descobrir la fauna i la flora del Delta de l’Ebre i conèixer com cuidar i respectar el nostre entorn.

L’hora del dinar: Per als que tinguin gana després de realitzar tantes activitats, tindrem un espai amb varies foodtrucks per menjar els plats que més us agradin.


  • Més informació i reserva d’entrades a Tel. 977 053 801 i info@monnaturadelta.com
  • Horari: Dissabte 4 de juny, de 10 h a 18 h. Diumenge 5 de juny, de 10 h a 18 h
  • Preu: 4 euros (menors de 3 anys gratuït)

La Festa dels Menuts a MónNatura Delta de l´Ebre

Tipus activitat: activitats en família

Organitza: MónNatura Delta de l´Ebre