Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

L’espectacle de les aus de mar endins

Dia: 05/05/2019

Horari: 8.50 h

Població: Sant Carles de la Ràpita

Lloc: Trobada a les 8.50h. al moll enfront del pavelló firal

com arribar (ubicació aproximada)


Sortida al mar per descobrir, in situ, les principals espècies d’ocells marins presents a la mar de l’Ebre

El grup de les aus marines està format per un conjunt heterogeni de famílies i espècies com ara calàbries, baldrigues, mascarells, paràsits, gavines, xatracs, etc. Com indica el seu nom, les aus marines són aquelles que s’han adaptat a la vida al mar. Moltes interactuen amb els humans, mentre que altres són més difícils d’observar.

L’objectiu de la sortida és atraure les aus llençant aliment a l’aigua. Com que estan acostumades a seguir les embarcacions, podrem observar-les d’aprop i fer bones fotografies. També pretenem divulgar i valoritzar la mar de l’Ebre com a zona de vital importància per cetacis, tortugues i aus marines, així comper a les activitats humanes associades al mar.

Informació i inscripcions: Tel. 977482181 (de 8 a 15h.). Sortida per a majors de 18 anys. Persones amb risc de marejar-se, abstenir-se. Places limitades

Activitat Gratuïta

L’espectacle de les aus de mar endins

Tipus activitat: ornitologia

Organitza: Parc Natural del Delta de l’Ebre

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/16/2021#) AND (caducitat>=#6/16/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())