Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

El cel nocturn de Montsant #SetmanaNatura2021

Dia: 22/05/2021

Horari: Vespre-nit

Població: Albarca

com arribar (ubicació aproximada)


En motiu del Dia Europeu dels Parcs, des del Parc Natural de Montsant posem èmfasi en una de les línies de gestió en les quals estem treballant. 

El Parc Natural de Montsant –i 12 municipis del seu entorn- van ser declarats el 2018 zona lliure de contaminació lumínica i acústica. Des de fa un any, treballem perquè junt amb municipis de Muntanyes de Prades, el Parc sigui declarat Destinació Startlight. És per això que, de la mà del Parc Astronòmic de Muntanyes de Prades, proposem una observació amb telescopi automatitzat conduïda per guies astronòmics acreditats per la Fundació Starlight. 

L’activitat consistirà en un recorregut comentat i guiat amb làser verd per les constel·lacions observables des de la ubicació escollida i la seva mitologia. També s’observaran amb telescopi automatitzat fins a 3 objectes segons l’època de l’any (Lluna, planetes, galàxies, nebuloses, cúmuls d’estrelles,…).

El cel nocturn de Montsant #SetmanaNatura2021

Tipus activitat: activitat naturalística

Organitza: Parc Natural de Montsant i Parc Astronòmic de Muntanyes de Prades

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/13/2021#) AND (caducitat>=#6/13/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())