Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/7/2021#) AND (caducitat>=#12/7/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Dia mundial de les aus migratòries 2019

Dia: 10/05/2019

Població: internacional

El Dia Mundial de les Aus Migratòries (WMBD) es va iniciar el 2006 i és una campanya anual de conscienciació que subratlla la necessitat de la conservació de les aus migratòries i els seus hàbitats. Té un abast global i és una eina eficaç per ajudar a augmentar la consciència mundial sobre les amenaces de les aus migratòries, la importància ecològica i la necessitat de la cooperació internacional per a la seva conservació.

Cada any gent de tot el món prenen mesures i organitzen esdeveniments públics com ara festivals d’aus, programes d’educació, exposicions i excursions per a l’observació d’aus per celebrar el WMBD. Totes aquestes activitats també es poden dur a terme en qualsevol moment de l’any, ja que els països o regions d’observació del pic de les migracions en diferents moments, però el dia principal de les celebracions internacionals és del 10 de maig.

Dia mundial de les aus migratòries 2019

Tipus activitat: birdwatching / ornitologia