iProjecta. Educació ambiental i guiatges

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/6/2021#) AND (caducitat>=#12/6/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Dia Mundial de l’Activitat Física

Dia: 06/04/2019

Població: internacional

El Dia Mundial de l’Activitat Física se celebra cada any el 6 d’abril per a invitar a la població mundial a la realització d’exercici diari per tal de millorar la seva salut.

L’origen d’aquest Dia Mundial fou l’aplicació, després de 15 anys, a Sao Paulo del «Programa de Agita», per a promocionar la salut mitjançant la pràctica d’exercici físic, convertint-se en un model per a promoure la salut. Anys més tarda, al 2002, l’Organització Mundial de la Salut (OMS), instà als Estats Membres la celebració anual del Dia Mundial de l’Activitat Física o «Move for Health», amb l’objectiu de promoure l’activitat física per a aconseguir bona salut i benestar.

L’activitat física consisteix en qualsevol moviment corporal produït pels músculs esquelètics que porta implícit un consum d’energia. La intensitat de la activitat física depèn i varia segons les persones. Com exemples de l’activitat física hi ha: caminar, ballar, anar amb bicicleta, nedar, córrer, etc.

Dia Mundial de l’Activitat Física

Tipus activitat: commemoració