Venda online productes de la Terra

CAT | ES

DBF PHOTO CONTEST - Concurs de fotografia

Dies: del 04/08/2017 al 03/09/2017

Població: Amposta

Concurs de fotografia on convidem a participar a tots els fotògrafs, aficionats o professionals que desitgin promoure la bellesa de les aus i de la natura que ens envolta a través de les seves imatges. El concurs versarà sobre la temàtica ” Les aus i la natura salvatges ” i es podran presentar fotografies d’aus en llibertat d’arreu del món. En la selecció i atorgament dels premis del concurs desitgem realçar tant l’originalitat, la qualitat tècnica i artística i la dificultat de les imatges, com la seva capacitat de comunicar a l’espectador la ineludible necessitat de conservar la natura salvatge, no només per si mateixa, sinó també per la importància que té per a la supervivència de la humanitat i del planeta en què vivim.


CATEGORIES

AUS RETRAT: Imatges que revelin la personalitat d’un individu o un grup d’individus, de tal manera que provoquin algun tipus de reflexió o reacció emocional a l’espectador.

AUS COMPORTAMENT: Imatges d’un comportament propi de l’espècie, però que no sigui fàcil d’observar normalment i que tingui espectacularitat i atractiu visual.

OCELLS I EL SEU ENTORN: Imatges que evoquin l’atmosfera i la relació de les aus amb el lloc en què es troben, amb l’hàbitat com un element important de la imatge, que permeti transmetre que les aus salvatges són part integral de l’entorn on viuen, que en molts casos és el que hem de preservar per garantir la continuïtat de l’espècie.

**AUS DEL DELTA DE L’EBRE: Imatges presentades en qualsevol de les tres categories anteriors, però que tinguin la particularitat d’haver estat realitzades al Delta de l’Ebre.

Les fotografies finalistes s’exposaran a la Sala 4 de MónNatura Delta durant els dies del Festival.

Data límit presentació: 3 de setembre de 2017

Bases

DBF PHOTO CONTEST - Concurs de fotografia

Tipus activitat: fotografia

Organitza: Casanova Foto

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/18/2021#) AND (caducitat>=#10/18/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())