Rutes guiades Turisme Amposta. Descobreix el patrimoni natural i cultural del territori

CAT | ES

Curs bàsic d’ornitologia

Dies: del 03/10/2020 al 04/10/2020

Població: diverses poblacions

Quins ocells podem veure a les Terres de l’Ebre? Perquè volen els ocells? Quines característiques tenen? Durant aquest curs introductori intentarem respondre totes aquestes preguntes i algunes més, fent un repàs de la fisiologia bàsica dels ocells, el seu comportament i les especies més comunes de les Terres de l’Ebre, en un curs que inclou una sessió teòrica i una part pràctica on posarem a prova els nostres coneixements.

Programa:

  • Dissabte, 3 d’octubre de 2020
    10 - 14 h. Sessió teòrica. Parc Natural dels Ports
    15.30 - 19 h. Sortida de camp al Parc Natural dels Ports.
  • Diumenge, 4 d’octubre de 2020
    8 - 13 h.Sortida de camp al Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Professors - guies
Quim Vilagran és llicenciat en Biologia per la Universitat de Girona. En els darrers anys ha participat en diversos projectes relacionats amb l’ornitologia catalana i com a professor a l’Escola de Capacitació Agrària i Forestal de Santa Coloma de Farners.
Jordi Feliu és enginyer tècnic forestal per la Universitat de Lleida. Ha estat responsable de diverses campanyes d’anellament a Catalunya i coordinador del seguiment ornitològic al Parc Nacional de las Tablas de Daimiel.

Preu: 5 € de col·laboració a Picampall. Curs subvencionat pel Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Parc Natural dels Ports.

Places limitades.

Informació i inscripcions: Tel. 608 865 566 | info@picampall.org | https://www.picampall.cat/producto/curs-basic-dornitologia/

Cal dur roba de temporada, calçat adequat, beguda i quelcom de menjar si es vol. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

Curs bàsic d’ornitologia

Tipus activitat: ornitologia

Organitza: Picampall, Parc Natural dels Ports i Parc Natural del Delta de l’Ebre

Telèfon: 608 865 566

Correu electrònic

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/20/2021#) AND (caducitat>=#9/20/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())