Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES


Cens simultani internacional de trencalòs

Dia: 08/10/2022

Horari: 9 h

Població: La Pobla de Benifassà

Lloc: Àrea Recreativa de les Ombries de Benifassà

com arribar (ubicació aproximada)


Necessitem voluntaris per a participar en el cens europeu de trencalòs!

La Xarxa Internacional de Monitoratge del Trencalòs (IBM) és una col·laboració internacional única entre parcs nacionals i naturals i organitzacions no governamentals, coordinada per la Fundació per a la Conservació del Voltor (VCF), per a monitorar la població del Trencalòs a Europa.

A principis d’octubre, des de fa setze anys consecutius, es realitza aquesta observació per a ajudar a estimar la població de l’espècie a Europa. Aquest esdeveniment anual reuneix a centenars de voluntaris i experts per a buscar en els cels el voltor més rar d’Europa en set països diferents. Si eres un fanàtic dels voltors i vols passar un dia observant aquests magnífics ocells mentre ajudes en els esforços de conservació que afavoreixen a les espècies, uneix-te a nosaltres a la Tinença!

Duració aproximada: 5 hores.

Es tracta d’una activitat gratuïta, però les places són limitades. Reserva la teua indicant nom de tots els participants (especificant menors d’edat, en el seu cas), un telèfon mòbil, població i tipus de cotxe del qual es disposa, en: 964 715 720 / 650 412 497 - parque_tinenbenifassa@gva.es

Observacions: portar roba i calçat adequats, aigua, esmorzar, prismàtics si es disposa d’ells.

Cens simultani internacional de trencalòs

Tipus activitat: activitat a la natura

Organitza: Parc Natural de la Tinença de Benifassà