Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Cap de Setmana Ibèric a Alcanar

Dies: del 02/10/2020 al 04/10/2020

Població: Alcanar

Lloc: Moleta del Remei

com arribar


Activitats previstes a la Moleta del Remei. 

Activitats amb places limitades, amb inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme d’Alcanar, tel. 977 737 639 i a turisme@alcanar.cat 
Tot el cap de setmana ibèric, amb accés des de l’enllaç que trobareu a www.alcanarturisme.es 
Visita virtual al poblat ibèric de la Moleta del Remei. 

Escape Room digital Tyrika. Cap el 470 aC, un nou grup de persones arriben a la Moleta del Remei per a repoblar-la. Com ho faran amb els recursos naturals de què disposen? Els ajudes a aconseguir-ho?


DIVENDRES 2 

  • 18 h. ––Exposició «Els recursos naturals: explotació i ús», organitzada pel Museu de les Terres de l’Ebre, que mostrarà per mitja de materials arqueològics els recursos naturals a l’abast dels ilercavons i quina explotació i ús en van fer. Fins el 15 de novembre. Lloc: Centre d’Interpretació de la Cultura dels Ibers. Casa O’Connor (Alcanar). 


DISSABTE 3 

  • 11 a 14 h i 17 a 20 h. ––Jornades de Portes Obertes al Poblat Ibèric de la Moleta del Remei i al Centre d’interpretació de la Cultura dels ibers-Casa O’Connor.  
  • 18 h. ––«Deesses i astres. Els antics déus de Sant Jaume d’Alcanar» conferència a càrrec del Dr. David Garcia, arqueòleg director de les excavacions del jaciment Sant Jaume d’Alcanar. Lloc: Edifici dels Serveis Agraris d’Alcanar. La conferència també es retransmetrà en streaming a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alcanar. 
  • Horari a concretar. ––«Artesans del fang» taller infantil amb activitats lúdiques i didàctiques. Lloc: Centre d’Interpretació de la Cultura dels Ibers.Casa O’Connor. 


DIUMENGE 4 

  •  D’11 a 14 h i de 17 a 20 h. –– Jornades de Portes Obertes al Poblat Ibèric de la Moleta del Remei i al Centre d’interpretació de la Cultura dels ibers-Casa O’Connor.  
  • 11.30 h. ––Visita teatralitzada «Mar, roca, terra: Tyrika» al poblat ibèric de la Moleta del Remei, que versarà sobre l’explotació dels recursos naturals a l’època. A càrrec de l’empresa especialitzada en el món iber Aur-Art.  


Activitats amb places limitades, amb inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme d’Alcanar, tel. 977 737 639 i a turisme@alcanar.cat

Organitza: Alcanar Turisme

Més informació:

Tipus activitat: activitat turística

Cap de Setmana Ibèric a Alcanar

comparteix-ho