butlletí EbreActiu

CAT | ES


Birdwatching en piragua a les ribes de l’Ebre amb Enblau, creadors d’aventures

Horari: 17 h

Població: Ribera d´Ebre

Si t’agrada la natura i els ocells, i si vols conèixer el riu Ebre des de una piragua, aquesta activitat està feta per tu. Una ruta en piragua orientada per conèixer i observar les aus que habiten a les ribes del riu Ebre.

Per fer Birdwatching en piragua no cal que sàpigues res sobre ocells ni sobre el piragüisme. De tot això ens n’ocupem nosaltres. Abans de sortir us farem una explicació de les aus que es podran veure, us repartirem el material necessari per anar en piragua i us ensenyarem tot el que cal saber per poder navegar amb ella.

Durant l’activitat, anirem acompanyats d’un monitor, bon coneixedor de les aus de la zona que vetllarà per la nostra seguretat, ens anirà explicant totes les aus que anirem trobant i ens ajudarà a localitzar-les i observar-les.

La sortida es farà entre Garcia i Móra d’Ebre. Aquest tram es especial per la observació d’aus, ja que es passa per zones molt salvatges, com son l’illa de Subarrec i la desembocadura del riu Siurana. Aquestes zones, sobretot l’illa de Subarrec gràcies a la seva localització, solen estar habitades per tot tipus de aus, Tan típiques de zones aquàtiques com de muntanyoses.

Per a realitzar el Birdwatching és essencial portar uns binocles, això et permet observar més fàcilment els ocells. Però si no en tens, o no vols arriscar-te a mullar els teus, nosaltres te’n podem llogar.

Inscripcions trucant al 665 320 828 o enviant un mail a info@enblau.cat 

Organitza: Enblau, creadors d’aventures

Més informació:

Tipus activitat: caiac / piragua

Birdwatching en piragua a les ribes de l’Ebre amb Enblau, creadors d’aventures

comparteix-ho