iProjecta. Educació ambiental i guiatges

CAT | ES

Activitat d’educació ambiental: Quina animalada (taller)

Dia: 10/08/2021

Horari: De 18 h a 21 h

Població: Alfara de Carles

Lloc: El Toscar (Trobada al Centre de Visitants del PN dels Ports a Roquetes)

com arribar


TALLER

L’activitat es farà al Toscar, al terme d’Alfara de Carles. El punt de trobada és el Centre de Visitants del Baix Ebre, a Roquetes.

Activitat per a conèixer més específicament la fauna dels Ports de manera indirecta mitjançant tots aquells rastres que hi deixen al bosc. Identificarem quina espècie ha deixat cada rastre per mitjà de les claus dicotòmiques.

L’activitat consisteix en tres parts

  • Descoberta de la fauna que hi habita al Parc Natural dels Ports mitjançant els seus rastres. Amb explicacions, material manipulable i fotografies aprendrem que són i per a què serveixen. També adquirirem tots els coneixements necessaris per identificar els rastres que hi deixa cada espècie.

  • Recorregut per l’entorn dels Ports, per la zona del Toscar, en busca de diferents rastres que hi ha deixat la fauna al seu pas. Tots aquells quees troben s’identificaran amb treball en equip entre tots els participants gràcies a les claus dicotòmiques disponibles.

  • Taller d’elaboració d’una petjada, amb argila, d’algun dels animals característics que formen part del Parc Natural dels Ports.
  • Preu: 10€ / persona 
  • Cal inscripció prèvia a escoles@iprojecta.com – tel. 633 952 095 – 644 889 361

Activitat d’educació ambiental: Quina animalada (taller)

Tipus activitat: activitat naturalística

Organitza: iProjecta

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/23/2021#) AND (caducitat>=#10/23/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())