Biciselectriques.cat

CAT | ES

21è Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre

Dies: del 03/11/2020 al 15/01/2020

Població: Terres de l´Ebre

El concurs manté el nombre de premis a un total de 15, repartits en 7 categories. Trobem la categoria Ametlla de Mar i Deltebre que atorga tres premis per a fotografies fetes a aquests dos termes municipals, a més d’un premi per als fotògrafs locals.

També s’atorga un sol premi per les categories de Blanc i Negre, Gastronomia, Creativitat i Terres de l’Ebre. I per últim, prenen especial rellevància amb el patrocini del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre, els tres premis a l’Activitat Humana. En total són 3.350 € en quinze premis de set categories diferents.

Els participants, que poden presentar un màxim de quatre fotografies, tenen temps de presentar-les fins al 15 de gener de 2021 a qualsevol de les respectives oficines de turisme.

La inscripció en aquest concurs és gratuïta i hi pot participar qualsevol persona, aficionada o professional. L’entrega de premis tindrà lloc el 30 de gener de 2021 a l’Ametlla de Mar, i totes les fotografies premiades seran exposades als dos municipis.

Bases del 21è Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre


21è Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre

Tipus activitat: fotografia

Organitza: Àrees de Turisme dels ajuntaments de l’Ametlla de Mar i Deltebre

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/23/2021#) AND (caducitat>=#10/23/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())