Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#5/29/2022#) AND (caducitat>=#5/29/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

21è Cap de Setmana Ibèrica: Coll del Moro de Gandesa

Dies: del 02/10/2021 al 03/10/2021

Població: Gandesa

Lloc: Poblat Ibèric Coll del Moro

com arribar (ubicació aproximada)


Dissabte 2 

  • A les 12 h i 17.30 h  Visita guiada a càrrec de l’equip d’arqueòlegs responsable de les excavacions. 

  • 16 h Activitat familiar «Un dia al mercat». Podreu gaudir d’una visita molt engrescadora basada en el joc com a eina d’aprenentatge i fomentant la comunicació, la creativitat, la cooperació o el treball en equip. Perquè aquest és el tema del cap de setmana ibèric d’aquest any! Relacions i comunicacions entre assentaments ibers i cultures orientalitzants. Podreu reviure i conèixer com es desenvolupaven els mercats de la protohistòria i com eren aquestes relacions entre diferents poblats ibers. Participareu en la manufactura d’un producte local i descobrireu les diferents relacions culturals que s’estableixen per aconseguir, tant les matèries primes necessàries per a la seva producció, com productes forans provinents de pobles d’Orient (fenicis, etruscos i grecs) amb els seus objectes considerats de luxe per la societat ibèrica: els tints, els perfums, les salaons, el vi, etc. Una activitat intergeneracional apta per a tots els públics indiferentment de l’edat o procedència! 

  • 19 h  Tast de cervesa Iberika. Cervesa que ha estat elaborada artesanalment prenent de referència les troballes arqueològiques i històriques dels nostres avantpassats. 


Diumenge 3 

  • A les 10 h i a les 12.30 h  Visita guiada a càrrec de l’equip d’arqueòlegs responsable de les excavacions.


Imprescindible reserva prèvia al tel. 977 638 556 o reservesmonuments.acdpc@gencat.cat

21è Cap de Setmana Ibèrica: Coll del Moro de Gandesa

Tipus activitat: activitat cultural

Organitza: GandesaTurisme