Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Visita a la Reserva Natural de Sebes

Dia: 08/06/2019

Horari: De 10.30h a 13.30h

Població: Flix

Lloc: Reserva Natural de Sebes

com arribar (ubicació aproximada)


El riu Ebre deixa al seu pas tresors únics. Un d’ells és la Reserva Natural de Sebes, situada a la comarca de la Ribera d’Ebre, concretament a Flix. El punt d’arribada i centre de recepció de visitants és el Mas del Director, on es començarà la visita amb un guia intèrpret de natura especialitzat de la Reserva Natural de Sebes.

Durant la visita ens endinsarem per boscos de ribera exuberants, canyissar, aiguamolls i camps d’oliveres centenàries. Podrem gaudir d’un magnífic paradís de biodiversitat ideal per amants de la natura i turisme ornitològic. Les passeres ens endinsen al bell mig de la Reserva on els observatoris d’aus, cavalls de la Camarga, llúdrigues i cigonyes són els grans protagonistes. Tot seguit visitarem el Centre d’Interpretació del Camí de Sirga, al Mas de Pitoia, que recorda els sirgadors i llaguters que, amb l’ajuda de la sirga, arrossegaven per l’Ebre els llaguts plens de mercaderies.

Al finalitzar la visita, gaudirem d’un tast dels productes de l’espai natural: l’oli d’oliva ecològic del Mas de Pitoia i la cervesa artesana Lutra, elaborada amb aromes de menta i regalèssia, dues plantes típiques i molt presents a la Reserva.

Inscripcions i pagament:
Les inscripcions s’han de fer utilitzant el formulari. El preu de la visita és de 6.00€ i inclou el tast de productes de la Reserva.

Visita a la Reserva Natural de Sebes

Tipus activitat: natura

Organitza: Grup de Natura Freixe