Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/1/2022#) AND (caducitat>=#10/1/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Terres Festival. Documental «Kayak no limits. Menorca a les fosques»

Dia: 18/08/2022

Horari: 20 h

Població: Deltebre

Lloc: Deltaic (Av. Generalitat, 75)

com arribar


El documental “Kayak No Limits. Menorca a les fosques” és la història d’una gesta mai feta. Isaac Padrós, un jove gironí amb discapacitat visual i discapacitat física, parteix per donar la volta a l’illa de Menorca en caiac individual, guiat per la veu del seu amic Rai Puig. El 22 de setembre de 2019 surten del port de Ciutadella i salpen cap al sud remant pel litoral en sentit contrari a les agulles del rellotge. La missió s’acompleix el 4 d’octubre de 2019, quan arriben al punt de partida.

Un viatge de nou etapes amb llargs dies de sessions de rem de 7-9 hores. Un mar de contingències i una història plena d’aventures i il·lusió. Una muntanya russa d’emocions. Alguns moments profundament emocionals tenen lloc, altres són més dramàtics provocats per l’esgotament físic i mental. La pel·lícula ens posa a la pell dels dos protagonistes, i ens mostra per què Menorca és una reserva natural. Ens convida a admirar les aigües cristal·lines, el fons marí de sorra fina, blanca i típica de Menorca; paisatges que l’Isaac no ha vist, però ha olorat i sentit: “No he vist l’illa, però ho he viscut”, afirma. De fet, durant aquest viatge, els sentits de l’oïda i l’olfacte es converteixen en el seu GPS. Un repte que reivindica les capacitats de les persones per sobre de les limitacions. Una història commovedora i que fa pensar. Winner Best Feature Film. Terres Festival 2021

Terres Festival. Documental «Kayak no limits. Menorca a les fosques»

Tipus activitat: cinema / documental

Organitza: Terres Festival