Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/9/2021#) AND (caducitat>=#12/9/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Sortida: La Mola de Catí

Dia: 28/10/2020

Població: Roquetes

Lloc: Reus (estació de tren, 7 h), Roquetes (aparcament de la Seu del PN dels Ports, 8 h) i El Mascar (aparcament del restaurant del Port, 9 h)

com arribar (ubicació aproximada)


Aquest serà un recorregut molt agradable que ens permetrà conèixer l’altiplà de la Mola de Catí, coberta per un magnífic bosc de pinasses i vegetació molt diversa (hi destaquen també molts exemplars de grèvol). Des de la Mola de Catí es pot gaudir d’unes vistes esplèndides del Caro, el barranc del Regatxol, la Mola Porquera i altres indrets del Massís del Port. Degut a la geologia del lloc hi ha una gran quantitat de coves i avencs, entre ells l’avenc dels Mamelons o Mamelots, d’uns 180 metres de fondària. Destaca especialment la Cova Cambra, una gran cavitat de fàcil accés que valdrà la pena visitar. 

Cal portar portar aigua (l’única font que trobarem, la del Mascar, està gairebé al final del recorregut), dinar i roba d’abric (estarem a una alçada entre 900 i 1300 metres i pot fer fred i vent). És recomanable també disposar de llanterna o frontal, ja que en algunes de les coves per on passarem s’hi pot entrar amb facilitat i són molt interessants.  

Recorregut: 15 km per camins en bon estat / Desnivell acomulat: 520 metres. 

Inscripcions:  https://gepec.cat/activitats/sortida-la-mola-de-cati

..

Tipus activitat: sortida

Organitza: GEPEC