Tivissa, muntanyes d´història

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2022#) AND (caducitat>=#1/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Ruta guiada a la Tinença de Benifassà: Plomes i fulles

Dia: 23/07/2021

Horari: 9:30 h

Població: Castell de Cabres

Lloc: plaça de l’església de Castell de Cabres

com arribar


La Tinença alberga un madur ecosistema on podem trobar des d’arbres monumentals en el seu sòl fins a espectaculars rapinyaires sobrevolant el cel. Els divendres de juliol acompanya’ns en aquesta ruta tan variada i podràs conéixer els majestuosos habitants d’aquest territori!

La ruta parteix del nucli de Castell de Cabres en direcció al Bovalar, passant abans vora els impressionants pins de la Coveta. Travessarem la Microreserva de Flora, fins a arribar a la caseta d’observació del Canyet. Allí, amb una mica de sort, tindrem l’oportunitat d’albirar grans ocells carronyers com el Voltor comú o l’aufrany. La volta la realitzarem per una altra senda del bosc fins a arribar a les pastures de l’entorn de Castell de Cabres, visitant llocs on es van lliurar grans batalles fa un parell de segles. 

  • Distància: 6 km 
  • Dificultat: mitjana-baixa 
  • Inscripció: Es tracta d’una activitat gratuïta, però les places són limitades, ja que l’aforament és reduït. Reserva la teua indicant nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones (especificant menors en el seu cas) en: 964 715 720 / 650 412 497 - parque_tinenbenifassa@gva.es 
  •  Observacions: portar roba i calçat adequats, aigua, esmorzar, protecció solar, mascareta i prismàtics, si disposes d’ells. Complim les mesures sanitàries adequades per garantir la seguretat de tot/es

Ruta guiada a la Tinença de Benifassà: Plomes i fulles

Tipus activitat: senderisme interpretatiu

Organitza: Parc Natural de la Tinença de Benifassà