Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/28/2022#) AND (caducitat>=#1/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Primer mercat del solstici d’hivern

Dies: del 14/12/2019 al 15/12/2019

Població: Aldover

com arribar


Fira, espectacles, titelles, conta contes, concerts, castellers, gegants, tast de vins, food trucks, ... i molta solidaritat amb la Marató de TV3.

Programa

Dissabte 14 de desembre

11:00 h - Inauguració del Mercat del Solstici d’Hivern a càrrec del senyor Xavier Faura, president del Consell Comarcal del Baix Ebre. Lloc: Plaça Església.

11:15 h - Obertura de l’exposició “l’Aldover d’Ahir”. Lloc: Baixos de l’Ajuntament.

11:15 h - Xocolatada popular. Lloc: Plaça Església.

12:00 h - Contacontes a càrrec de Sílvia Panisello, escriptora i poetessa. “El conillet tristet” (de 2 a 6 anys). “The gruffalo” (de 6 a 12 anys). Lloc: Bar del Casal.

12:30 h . Tallers de gravats, per Marco Pla. Lloc: Plaça Església.

12:45 h - Espai titelles: “El ratolí del castell”, a càrrec de l’Agència Artística 2000. Lloc: Plaça Església.

13:30 h - Tast de vins “Iniciació a la degustació de vi”, a càrrec d’Emmanuelle Farges, Diplomada en Coneixement i Comerç internacional del vi, per l’Escola de la Vinya i el Vi de Beaune i l’Escola d’Enginyeria Agrònoma de Dijon. Places limitades (grups de 10 persones. Reserva punt informació Ajuntament) Lloc: Bar del Casal.

16:30 h - Tallers de cordelleria, per Marco Pla. Lloc: Plaça Església.

17:15 h - Taller de Castellers a càrrec de la colla de Castellers de Tortosa. Lloc: Davant del pou.

17:45 h - Berenar popular amb mistela. Pastes tradicionals aportades per la solidaritat dels veïns i veïnes. La recaptació serà donada íntegrament a la Marató. Lloc: Plaça Església.

18:00 h - Contacontes a càrrec de Sílvia Panisello, escriptora i poetessa. “El conillet tristet” (de 2 a 6 anys). “The gruffalo” (de 6 a 12 anys). Lloc: Bar del Casal.

18:30 h - Espectacle “Invicte: Ombres”. Amb la col·laboració dels Tabalers i Grallers Aldowayra d’Aldover. Ballarí: Rubén García; actrius: Meritxell Sabaté i Alba Figueroa. Lloc: Pou.

18:45 h - Espectacle “Invicte: Llums”. Amb la col·laboració del músic Enric Panisello. Actors/actrius: Mª Cinta Villamón, Alba Figueroa, Ismael Villamón, Ruth Gisbert. Lloc: Plaça Església.

19:30 h - 2n Tast de vins “Iniciació a la degustació de vi”. Places limitades (grups de 10 persones. Reserva punt informació Ajuntament). Lloc: Bar del Casal.

23:00 h - Concert Xversions. Lloc: Casal Municipal.


Diumenge 15 de desembre

09:30 h - “Plantada de gegants” Lloc: Carrer Sant Domènech.

10:00 h - “Esmorza als bars amb La Marató!” Lloc: Bar Amagatall i Bar La Taverna.

10:15 h - Passacarrers gegants i capgrossos d’Aldover, Sant Carles de la Ràpita i Tortosa. Col·labora Tabalers i Grallers Aldowayra d’Aldover. Lloc: Recorregut del mercat del solstici.

12:00 h - Espectacle “Rondalles mínimes”, en benefici de La Marató de TV3. A càrrec dels més menuts. Donatiu: 3 euros. Lloc: Bar del Casal.

12:30 h - Espectacle “Rondalles mínimes” (segon passi), en benefici de La Marató de TV3. A càrrec dels més menuts. Donatiu: 3 euros. Lloc: Bar del Casal.

13:00 h - “Enlairem-nos per La Marató”. Lloc: Plaça de l’Ajuntament. Informació a l’estant de l’Associació de la Gent Gran.

13:30 h - 3r Tast de vins “Iniciació a la degustació de vi”. Places limitades (grups de 10 persones. Reserva punt informació Ajuntament). Lloc: Bar del Casal.

18:00 h “L’ arribada...” Lloc: Plaça Església.


Pista d’estiu del casal: Durant tot el dissabte i diumenge pots dinar, berenar o sopar amb qui tu vulguis a la ZONA FOOD TRUCKS i diumenge CASTELLS INFLABLES.


Nota: L’ organització es reserva el dret d’alterar o modificar qualsevol dels actes del programa.


Descarregar programa en pdf

Primer mercat del solstici d’hivern

Tipus activitat: fira

Organitza: Ajuntament d’Aldover

document relacionat