Benifallet, un paisatge que enamora
Camarles, lo balcó del Delta de l´Ebre

V Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre

Dies: del 09/02/2018 al 04/03/2018

Població: L´Ametlla de Mar

Alcanar, L’Ametlla de Mar, L’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita s’uneixen un any més per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.  

Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d’altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió. La seva carn és fina i gustosa, la qual cosa en facilita la seva preparació. 

Del 9de febrer al 4 de març de 2018 veniu a degustar la galera a Terres de l’Ebre!-

V Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre

Tipus activitat: jornades gastronòmiques

profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)


Previsió del temps per als propers 4 dies a   L´Ametlla de Mar: