suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

XIII Jornada gastronòmica de la baldana d’arròs de Camarles

Dia: 26/08/2017

Horari: 19.30 h

Població: Camarles

Lloc: Torre de Camarles

El dissabte 26 d’agost Camarles celebrarà una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de la Baldana d’Arròs. A la Jornada, el públic podrà gaudir de tapes creades pels diferents establiments participants, on l’ingredient principal serà la baldana: baldana amb patates, pizza de baldana, ous estrellats amb baldana, caragols de terra amb baldana, tomàquets farcits amb baldana, varietat de "pintxos" amb baldana, i també es podrà degustar dolços típics i fruita de les Terres de l’Ebre.

Per als més petits hi haurà castell inflable i activitats varies, per amenitzar la Jornada comptarem amb música en viu i zona de ball a l’aire lliure.

Els preus dels tiquets són: 4 degustacions per 6 euros i 2 consumicions per 3 euros. Aquest any, igual que l’any anterior, els interessats podran comprar els tiquets anticipats a l’Ajuntament de Camarles i a l’Oficina de Turisme, en horari de: 9.00 a 13.30 hores a partir de l’1 d’agost.

La Baldana d’Arròs o botifarra negra d’arròs, és un dels productes més populars i representatius de la gastronomia de les Terres de l’Ebre. La combinació dels diferents ingredients que componen la baldana el fan un aliment molt nutritiu, per la gran proporció de proteïnes, ferro i hidrats de carboni. Tots aquests elements la converteixen en un aliment molt energètic que aporta una gran diversitat de nutrients.

XIII Jornada gastronòmica de la baldana d’arròs de Camarles

Tipus activitat: gastronomia

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2021#) AND (caducitat>=#1/19/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())