Benifallet, un paisatge que enamora

CAT | ES

XIII Jornada gastron˛mica de la baldana d’arr˛s de Camarles

Dia: 26/08/2017

Horari: 19.30 h

Poblaciˇ: Camarles

Lloc: Torre de Camarles

El dissabte 26 d’agost Camarles celebrarÓ una nova ediciˇ de les Jornades Gastron˛miques de la Baldana d’Arr˛s. A la Jornada, el p˙blic podrÓ gaudir de tapes creades pels diferents establiments participants, on l’ingredient principal serÓ la baldana: baldana amb patates, pizza de baldana, ous estrellats amb baldana, caragols de terra amb baldana, tomÓquets farcits amb baldana, varietat de "pintxos" amb baldana, i tambÚ es podrÓ degustar dolšos tÝpics i fruita de les Terres de l’Ebre.

Per als mÚs petits hi haurÓ castell inflable i activitats varies, per amenitzar la Jornada comptarem amb m˙sica en viu i zona de ball a l’aire lliure.

Els preus dels tiquets sˇn: 4 degustacions per 6 euros i 2 consumicions per 3 euros. Aquest any, igual que l’any anterior, els interessats podran comprar els tiquets anticipats a l’Ajuntament de Camarles i a l’Oficina de Turisme, en horari de: 9.00 a 13.30 hores a partir de l’1 d’agost.

La Baldana d’Arr˛s o botifarra negra d’arr˛s, Ús un dels productes mÚs populars i representatius de la gastronomia de les Terres de l’Ebre. La combinaciˇ dels diferents ingredients que componen la baldana el fan un aliment molt nutritiu, per la gran proporciˇ de prote´nes, ferro i hidrats de carboni. Tots aquests elements la converteixen en un aliment molt energŔtic que aporta una gran diversitat de nutrients.

XIII Jornada gastron˛mica de la baldana d’arr˛s de Camarles

Tipus activitat: gastronomia


Pics Mont Caro. Especialistes de la muntanya