Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


7a Festival Internacional de Guitarra de l’Hospitalet de l’Infant

Dia: 10/07/2024

Població: Hospitalet de l´Infant

Lloc: Centre de visitants de l’Hospital Coll de Balaguer

com arribar (ubicació aproximada)


Se celebrarà els dies 3, 10 i 17 de juliol amb concerts de músics tan reconeguts com el Duo Assad, Laurentius Dinca, Oriol Aymat i Anabel Montesinos; i amb una activitat familiar amb titelles prevista per a l’1 de juliol.

El Festival constarà, en concret, de tres concerts, previstos per als tres primers dimecres de juliol: per als dies 3, 10 i 17 de juliol, a les 22 h; i un d’aquests, com a novetat, tindrà lloc al Centre de Visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer (els altres dos, al Teatre Auditori del Centre Cultural Infant Pere).

Una altra de les novetats és que, en acabar els concerts, s’oferirà als assistents una copa de cava i que, en el marc del festival, dos dies abans de l’inici, el dilluns 1 de juliol, es donarà a les famílies l’oportunitat de participar en una activitat pedagògica amb titelles que narra la història de la guitarra a Catalunya a través de diferents personatges, el mateix Viñas, Tàrrega, Pujol… Homes i dones guitarristes que són titelles de mà i que interactuaran amb els guitarristes Glòria Ribera i Jordi Sàbat, que també faran música en directe.

Per gaudir d’aquesta coproducció de Les Jornades de Guitarra de Catalunya i l’Associació Tasta Notes, adreçada a les famílies amb infants de 4 a 10 anys, cal inscripció prèvia a www.guitarfesthospitalet.cat. L’entrada serà gratuïta.

Organitza: Ajuntament de Vandellòs- Hospitalet de l’Infant

Més informació:

Tipus activitat: festival

7a Festival Internacional de Guitarra de l’Hospitalet de l’Infant

comparteix-ho