DeltaBirding Festival 2019. Del 20 al 22 de setembre

CAT | ES

XII Jornades Gastronòmiques de l’IES Matarranya (formatge, porc duroc i cervesa)

Dies: del 20/02/2017 al 03/03/2017

Població: Matarranya

Les Jornades estan dirigides a alumnes, empresaris i hostalers, organitzant-se en col·laboració amb la Comarca del Matarranya i amb l’Associació d’Empresaris de la mateixa. En aquesta edició els productes protagonistes seran el formatge, el porc Duroc i la cervesa. 

Durant les dues setmanes en què es desenvolupen tindran lloc xerrades sobre els productes destacats aquest any i demostracions de cuina per part d’empresaris de la comarca. A més diversos establiments de la comarca elaboraran plats amb els productes destacats aquest any perquè tothom pugui degustar-los i gaudir-los.

XII Jornades Gastronòmiques de l’IES Matarranya (formatge, porc duroc i cervesa)

Tipus activitat: gastronomia

Organitza: IES Matarraña

profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)

Comentaris