Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/20/2022#) AND (caducitat>=#1/20/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Aldover celebrarà el Primer Mercat del Solstici d'Hivern

Serà durant el cap de setmana del 14 i 15 de desembre i durant els dos dies hi haurà espectacles, titelles, conta contes, concerts, castellers, gegants, tast de vins, food trucks, entre altres

Etiquetes   turisme, aldover, baix ebre, terres ebre, fira

Publicat el3/12/2019

Aldover celebrarà el dies 14 i 15 de desembre el Primer Mercat del Solstici d'Hivern. «El culte a la llum data de temps immemorials. Per aquest motiu, per fer la festa més completa, volem recordar aquells qui la van originar, aquelles que més tard la van fer créixer; a les que hi són, als que no hi són... Perquè per entendre i sentir millor el Nadal, hem de celebrar de nou el naixement de la llum!». Amb aquestes paraules el regidor de Turisme, fires, cultura, esports i participació ciutadana de l'Ajuntament d'aldover, Valer Gisbert, explicava el perquè de la celebració d'aquesta activitat, al mateix temps que convidava a tothom a participar-hi.

Així, durant tot el cap de setmana del 14 i 15 de desembre, els visitants i els mateixos doverencs i doverenques, podran gaudir d'espectacles, titelles, conta contes, concerts, castellers, gegants, tast de vins, food trucks, .... El Primer Mercat del Solstici d'Hivern d'Aldover coincidirà amb la celebració de la Marató de TV3, que enguany va destinada a les malalties minoritàries, pel que durant la fira no hi faltarà la solidaritat.

Podeu consultar el programa d’activitats en aquest enllaç.


Aldover celebrarà el Primer Mercat del Solstici d’Hivern | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Per: Redacció