Restaurante L´Estany Casa de Fusta. Cocina tradicional del Delta del Ebro

CAT | ES

TRIP & FEEL, UN MAR DE EXPERIENCIAS


La pesca és una tradició mil·lenària de vegades no coneguda en profunditat i Trip & Feel té com a objectiu apropar a tots aquells amants de la mar el món pesquer a la Costa dels Tarongers i la seva rutina i estil de vida. Es tracta d’un nou concepte de turisme sostenible i posada en valor de la cultura i el patrimoni marítim.

Oblidarem per un moment la nostra vida diària i ens convertirem en mariners, acompanyats dels nostres experts pescadors en les seves pròpies embarcacions tradicionals per viure l’experiència de primera mà. Podrem observar el procés, aprendre i fins i tot participar mà a mà com companys dels pescadors.

Coneixerem les seves tradicions i costums, la pesca i els seus productes segons l’estació de l’any, receptes ancestrals i per descomptat gaudir de la millor recompensa: degustar el peix recollit, 100% natural i ecològic. Desconnectarem del nostre món per envoltar-nos de naturalesa i mar, juntament amb professionals que fan possible tot el procés per tenir el nostre plat final de peix a punt per menjar.

Ideal per venir en companyia d’amics o familiars, una experiència única en què aprendre a valorar i tenir cura de l’ecosistema marí i administrar degudament els recursos que ens ofereix.