suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

Xavier Ortín i Paquita Giménez guanyen els 10 QM La Cala

Ahir al matí, a l’Ametlla de Mar es va celebrar la 7a edició dels 10 QM La Cala, prova puntuable al Circuit Running Sèries de les Terres de l’Ebre i organitzada pel Cub Esportiu La Cala.

Publicat el5/9/2016

Xavier Ortín i Paquita Giménez guanyen els 10 QM La Cala | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...   Sortida dels 10 QM. Foto: EbreActiu.cat


Ahir al matí, a l'Ametlla de Mar es va celebrar la 7a edició dels 10 QM La Cala, prova puntuable al Circuit Running Sèries de les Terres de l'Ebre i organitzada pel Cub Esportiu La Cala.

L'onada de calor que aquests dies pateix la major part de la península va fer extremar les mesures de seguretat als organitzadors, que abans de començar la cursa van recomanar de forma reiterada als corredors que s'hidratessin durant el recorregut i que davant de qualsevol símptoma d'indisposició, deixessen de córrer i s'adrecessin als voluntaris que es van repartir al llarg de tot el circuit.

Dels 100 inscrits, 98 van finalitzar la prova, arribant en primera posició i amb un temps de 35 minuts i 50 segons Xavier Ortín de la Unió Runners Santa Bàrbara. A pocs segons va creuar la línia d'entrada el corredor dels Fondistes Amposta Xavi Queral (0:36:14) i el tercer lloc se'l va emportar Isidre Gas d'Ultra Runners Team (0:36:28).


Xavier Ortín i Paquita Giménez guanyen els 10 QM La Cala | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...   Els primers corredors dels 10 QM La Cala. Foto: EbreActiu.cat

Amb un temps de 43 minuts i 37 segons, Paquita Giménez de l'Esquadra es va proclamar guanyadora dels 10QM de La Cala en la categoria absoluta femenina. El segon i tercer lloc van ser per a Andrea Drago, d'Ultra Runners Team (0:45:40) i Laura Jiménez de Paleo Delta Runners Tarragona (0:47:34).

Josep Carbajales i Ariadna Comes, del Club Esportiu la Cala van ser els primers classificats en categoria local.


Xavier Ortín i Paquita Giménez guanyen els 10 QM La Cala | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...   Xavier Ortín i Paquita Giménez, guanyadors dels 10QM La Cala. Foto: EbreActiu.cat

No van faltar a la cita Aaron Sentís i Lluís Castells. Castells participa en totes les proves del Running Sèries empenyent a Aaron amb la seva cadira de rodes adaptada, donant així visibilitat a la campanya 10.000 batecs per la vida, endegada per l'Associació de Veïns JIM de Deltebre per ajudar a adaptar la vivenda i millorar la qualitat de vida d'aquest infant afectat de diferents patologies a causa del sofriment fetal agut que va patir al néixer.


Xavier Ortín i Paquita Giménez guanyen els 10 QM La Cala | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...    Aaron Sentís i Lluís Castells corrent per 10.000 batecs per la vida. Foto: EbreActiu.cat

Després de l'Ametlla només quedaran tres de les onze curses que s'inclouen al Running Sèries 2016: La Cursa Urbana La Galera (diumenge 2 d'octubre), 10KM ATE Tortosa (diumenge 16 d'octubre) i 10 KM de Jesús (diumenge 6 de novembre).


Classificacions absolut masculí 10QM La Cala 04/09/2016 

Classificacions absolut femení 10QM La Cala 04/09/2016 

Galeria de fotos al Facebook dels 10QM La Cala 04/09/2016

Comentaris