El tren de Bot Lo Sarmentero. Bar-cafeteria, Punt d´informació turística. Antiga Estació de Bot (Terra Alta)

CAT | ES

Xavi Ortín i Marta Paulino guanyen els 10 Q de La Cala

La prova, organitzada pel Club Esportiu La Cala, es va disputar aquest passat diumenge 10 de setembre en una jornada marcada pel vent

Publicat el13/9/2017

Xavi Ortín i Marta Paulino guanyen els 10 Q de La Cala | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La prova està organitzada pel Club Esportiu La Cala 


Els carrers de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) van acollir, el passat diumenge 10 de setembre, una nova edició dels 10Q La Cala, cursa puntuable per al Running Series Terres de l'Ebre 2017.

Al contrari de l’any anterior, en què els runners van patir molta calor, enguany el vent va ser el protagonista del matí, amb fortes ratxes en alguns punts dels 10 Km del recorregut. Els prop de 100 participants van començar la cursa al mercat municipal, passant per la plaça del Canó, el passeig marítim i els carrers Batlle Pijoan, Amistat Hispano-Italiana, Andreu Llambrich i Sant Joan, per a tornar al port i la plaça del Canó. Des d’allí, al Km 4 de la cursa, se sortia del nucli urbà per anar cap a la Confraria de Pescadors, el port de l’Estany, la urbanització Roques Daurades, el passeig Marítim i tornar a entrar al nucli urbà, passant per tercer cop per la plaça del Canó i arribar, amb una mica de pujada i amb vent de cara, al mercat.

El més ràpid en completar els 10 Km va ser Xavier Ortín, de la Unió Runners Santa Bàrbara, amb un temps de 37:06. Marc Aranda i Samuel Alemany, van completar el podi.

Marta Paulino, del Club Montbike Amposta, va ser la guanyadora de la prova, amb un temps de 44:12, seguida de Paquita Giménez i Geni Batiste.

La pròxima prova del calendari del Running Series serà el dissabte 30 de setembre amb la Cursa Urbana de La Galera. Quedaran encara, per tancar la temporada 2017, dos curses: els 10KM ATE Tortosa, que tindrà lloc el 15 d'octubre i els 10KM de Jesús, el 5 de novembre.


Xavi Ortín i Marta Paulino guanyen els 10 Q de La Cala | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Xavi Ortín i Marta Paulino, es van imposar al primer lloc de la classificació


Galeria de fotos 10Q La Cala (10/9/2017 L’Ametlla de Mar)

Galeria de fotos 10Q La Cala - Arribada i podis (10/09/2017 L’Ametlla de Mar)


Comentaris