Descobreix els secrets de La Ràpita, Delta de l´Ebre

CAT | ES

La web de l'Estació Nàutica de La Ràpita obté el segell «Ecommerce Europe Trustmark»

El portal www.enlarapita.com ha augmentat un 22% les visites durant els primer semestre de 2017 respecte el mateix període de l´any passat

Publicat el13/7/2017

La web de l'Estació Nàutica de La Ràpita, www.enlarapita.com, ha rebut aquest mes de juliol el segell Ecommerce Europe Trustmark - Confianza Online. Es tracta del segell de qualitat a Internet líder a Europa i l’únic amb tots els reconeixements oficials, un distintiu que mostren aquelles empreses que garanteixen la màxima transparència, seguretat i confiança a l’hora de comprar i navegar a les seves webs. Per poder lluir-lo, l’Estació Nàutica, que és la plataforma de promoció i comercialització que coopera amb l'oficina de Turisme de la Ràpita per facilitar als visitants els productes turístics del destí, ha invertit els esforços necessaris en la millora de la web per tal de complir amb els estàndards que requereix el segell.

El distintiu de qualitat és vàlid en tota la Unió Europea i amb ell, l’Estació Nàutica vol millorar la confiança del consumidor en el comerç electrònic en el sector turístic del territori. “En els darrers mesos hem hagut d'aplicar una sèrie d'adaptacions i millores per complir més de 30 punts del codi ètic del segell, que posen èmfasi en la protecció del consumidor davant qualsevol eventualitat de manera que s'assegura totes les garanties de caire tecnològic i legal”, ha explicat el coordinador de l'Estació Nàutica de La Ràpita, Jordi López. Aquest segell compta amb més de 10.000 tendes en línia europees certificades i compromeses amb el compliment de la normativa europea.

El portal web de l’Estació Nàutica ha augmentat un 22% les visites durant els primer semestre de 2017 respecte el mateix període de l’any passat. També han augmentat sensiblement les pàgines vistes per sessió, el número de visites a pàgines i alhora ha disminuït el percentatge de rebot de la web, fet que es valora molt positivament per part de l’entitat. Ara, amb el segell, que ja llueix a la web de l’Estació Nàutica, s’espera continuar donant confiança als consumidors, que cada cop més cerquen els seus serveis turístics per internet.


La web de l’Estació Nàutica de La Ràpita obté el segell «Ecommerce Europe Trustmark» | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Comentaris