Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

Volsant

Vols en paramotor al Priorat, la Ribera d’Ebre, Terra Alta, la Costa Daurada o el Delta de l’Ebre

Volsant | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


A VOLSANT som conscients de totes les ocasions en que t'has imaginat volar el cel del Priorat, la Ribera d'Ebre, Terra Alta, la Costa Daurada o el Delta de l'Ebre. Amb els nostres vols aviat podràs complir els teus somnis. 

Si encara desconèixes el paramotor, la manera més fàcil d'explicar-ho és que mostra similituds amb el parapent però, a diferència d'aquest , no fa falta desplaçar-nos un lloc elevat per a poder enlairar. El desnivell se substitueix pel motor que empeny el trike on els ocupants viatgen asseguts comodament, aquesta empenta ens ajuda a guanyar altura amb facilitat. Així podem començar l'aventura des de diferents llocs i gaudir d'una experiència més còmoda i segura.  

Passejaràs en un paramotor biplaça acompanyat pel pilot / instructor. Serà el pilot el responsable de pilotar-lo mentre tu, si ho desitges, podràs fer fotos o videos des de les altures amb la teva càmara, o inclús amb el telèfon mòbil. L'única elecció que et caldrà fer és escollir entre si vols un viatge trànquil o t'estimes més fer un pas endavant i triar un vol acrobàtic en que les maniobres siguin més extremes. Triïs el que triïs segur que ens ho passarem bé. 


On estem:


Comentaris


Advertisement