Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre
suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

Volsant, l'experiència de volar en paramotor

El sud de Tarragona, una zona privilegiada per al vol en paramotor

Etiquetes   et recomanem

Volsant, l’experiència de volar en paramotor | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El sud de Tarragona és una zona privilegiada per al vol en paramotor, una de les modalitats aèries més divertides i versàtils. Lluny de grans aglomeracions urbanes i amb molts racons per descobrir, hi ha paisatges espectaculars amb el riu Ebre i el seu delta com a gran protagonista, el massís dels Ports i les serres de Cardó i Monsant, les muntanyes de Tivisssa-Vandellós, el blau de les aigües de la Mediterrània, els colors canviants dels arrossars del delta, de les plantacions de fruiters i els camps de vinya, .... Un espectacle visual que no deixa indiferent ningú.

Al Priorat, limitant amb la Ribera d'Ebre i envoltat per la Serra de la Tosseta, el Coll de la Serra i els contraforts nord-occidentals de les muntanyes de Tivissa i la Serra de Llaberia hi trobem el petit municipi dels Guiamets. Aquest és el centre neuràlgic de VOLSANT, una empresa especialitzada a organitzar vols en paramotor.

Volsant, l’experiència de volar en paramotor | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Els vols es realitzen amb un paramotor biplaça, acompanyats d'un pilot responsable de pilotar l'aparell. És el moment de gaudir del passeig, amb la sensació que dóna la llibertat de volar, fotografiar o gravar en vídeo el paisatge, ...

Els més atrevits també tenen l'oportunitat d'escollir un vol acrobàtic, on les maniobres són més extremes.

Abans de començar l'activitat, el pilot, sempre atent a les condicions meteorològiques, avalua si cal modificar-la o suspendre-la. Un petit briefing per explicar als passatgers les mesures de comportament i seguretat abans de posar-se l'equip de vol i a punt per començar una experiència que de ben segur no deixa indiferent.

Vols a partir de 35 minuts de durada. Consulta les diferents activitats i preus.Comentaris