Benicarló, activa´t al Mediterrani

CAT | ES

Viu La Transcatllaràs, una ruta en bicicleta de muntanya a l’Alt Berguedà

Viu La Transcatllaràs, una ruta en bicicleta de muntanya a l’Alt Berguedà | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La Transcatllaràs és una ruta circular en BTT al voltant del Massís del Catllaràs (Berguedà), pensada per fer en 2, 3 o 4 etapes:

  • L’opció de 2 dies és de 150,12 km. i 5.409 m. de desnivell acumulat.
  • L’opció de 3 dies és de 150,18 km. i 5.438 m. de desnivell acumulat.
  • L’opció de 4 dies és de 154,38 km. i 5.699 m. de desnivell acumulat.


Viu La Transcatllaràs, una ruta en bicicleta de muntanya a l’Alt Berguedà | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...La Transcatllaràs és una ruta de considerable duresa que exigeix una bona forma física. Podeu consultar els perfils de cada etapa entrant a l’opció desitjada. Es pot fer sobre la bicicleta en un 99,9 %: només un parell de trams s’han de fer a peu.

En tots els casos, la ruta s’inicia a Sant Julià de Cerdanyola (950 m.) i transcorre pels municipis de La Nou, Vilada, Castell de l’Areny, Sant Jaume de Frontanyà i La Pobla de Lillet, recorrent els indrets més emblemàtics i característics del Catllaràs.

La Transcatllaràs no és factible durant els mesos d’hivern: l’acumulació de neu i glaç impossibiliten el normal desenvolupament de la ruta. No està senyalitzada amb marques ni indicadors directament sobre el terreny ja que es pretèn que el territori es mantingui el més verge possible.

L’organització cedeix un GPS amb la ruta programada o els tracks del recorregut. També us subministrem un mapa de la ruta per tal que en tot moment tingueu clara la vostra ubicació. Al contractar la ruta aconseguireu el mallot de La Transcatllaràs (no és a la venda).

També podreu disposar de bicis de lloguer o d’un servei d’assistència mecànica en ruta, entre d’altres serveis. Igualment ens encarreguem del transport d’equipatge, dels allotjaments i dels àpats.


La ruta Transcatllaràs està organitzada per Guies BTT, empresa especialitzada de turisme en bicicleta. Creadors de rutes turístiques, familiars, per gaudir amb els amics, monotemàtiques, ... Amb guies titulats, se n'encarreguen de tot: transport de l’equipatge, reserves allotjaments, guies, GPS ... i fins i tot cotxe escombra en moltes de les nostres propostes.


Més informació a:


Viu La Transcatllaràs, una ruta en bicicleta de muntanya a l’Alt Berguedà | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...