Descobreix els secrets de La RÓpita, Delta de l┤Ebre

CAT | ES

Viu La TranscatllarÓs, una ruta en bicicleta de muntanya a l’Alt BerguedÓ

Viu La TranscatllarÓs, una ruta en bicicleta de muntanya a l’Alt BerguedÓ | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La TranscatllarÓs Ús una ruta circular en BTT al voltant del MassÝs del CatllarÓs (BerguedÓ), pensada per fer en 2, 3 o 4 etapes:

  • L’opciˇ de 2 dies Ús de 150,12 km. i 5.409 m. de desnivell acumulat.
  • L’opciˇ de 3 dies Ús de 150,18 km. i 5.438 m. de desnivell acumulat.
  • L’opciˇ de 4 dies Ús de 154,38 km. i 5.699 m. de desnivell acumulat.


Viu La TranscatllarÓs, una ruta en bicicleta de muntanya a l’Alt BerguedÓ | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...La TranscatllarÓs Ús una ruta de considerable duresa que exigeix una bona forma fÝsica. Podeu consultar els perfils de cada etapa entrant a l’opciˇ desitjada. Es pot fer sobre la bicicleta en un 99,9 %: nomÚs un parell de trams s’han de fer a peu.

En tots els casos, la ruta s’inicia a Sant JuliÓ de Cerdanyola (950 m.) i transcorre pels municipis de La Nou, Vilada, Castell de l’Areny, Sant Jaume de FrontanyÓ i La Pobla de Lillet, recorrent els indrets mÚs emblemÓtics i caracterÝstics del CatllarÓs.

La TranscatllarÓs no Ús factible durant els mesos d’hivern: l’acumulaciˇ de neu i glaš impossibiliten el normal desenvolupament de la ruta. No estÓ senyalitzada amb marques ni indicadors directament sobre el terreny ja que es pretŔn que el territori es mantingui el mÚs verge possible.

L’organitzaciˇ cedeix un GPS amb la ruta programada o els tracks del recorregut. TambÚ us subministrem un mapa de la ruta per tal que en tot moment tingueu clara la vostra ubicaciˇ. Al contractar la ruta aconseguireu el mallot de La TranscatllarÓs (no Ús a la venda).

TambÚ podreu disposar de bicis de lloguer o d’un servei d’assistŔncia mecÓnica en ruta, entre d’altres serveis. Igualment ens encarreguem del transport d’equipatge, dels allotjaments i dels Ópats.


La ruta TranscatllarÓs estÓ organitzada per Guies BTT, empresa especialitzada de turisme en bicicleta. Creadors de rutes turÝstiques, familiars, per gaudir amb els amics, monotemÓtiques, ... Amb guies titulats, se n'encarreguen de tot: transport de l’equipatge, reserves allotjaments, guies, GPS ... i fins i tot cotxe escombra en moltes de les nostres propostes.


MÚs informaciˇ a:


Viu La TranscatllarÓs, una ruta en bicicleta de muntanya a l’Alt BerguedÓ | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...