Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

ViOrigen

Botiga de vins, rutes i enoturisme a la Terra Alta

Etiquetes   enoturisme, vi, terra alta, terres ebre, priorat, montsant

ViOrigen

Carrer d'Horta, 34 (Sala de Tast)

43780 Gandesa (Terra Alta)

Tel. 669 060 312 / 650 187 401

Instagram

Facebook

Correu-e

Web i botiga online


ViOrigen és un projecte vinculat al sector vitivinícola de la Terra Alta que brota la primavera de 2014 amb l'objectiu d'enllaçar l'oferta vinícola i enoturísitca de la Terra Alta. Un patrimoni cultural, natural i gastronòmic únic que per apropar al món de forma còmoda i atractiva.

A través del seu web ofereixen una àmplia selecció dels millors vins Denominació d'Origen Terra Alta. A més, organitzen rutes i activitats per a endinsar-se als cellers i conèixer l'origen dels vins i les persones que els elaboren. Proposen restaurants on maridar els vins amb la millor cuina i allotjaments on poder gaudir d'una experiència completa i autèntica al territori.

El 26 de juliol de 2016 ViOrigen va rebre el Premi d'Enoturisme de Catalunya en la categoria “Agències de viatges i altres empreses enoturístiques” com a millor empresa d'”Activitats enoturístiques de Catalunya 2016“. El 2 de maig del 2019, coincidint amb el 5è aniversari de ViOrigen, rep un premi a la emprenedoria per l‘Associació d'Empresaris de les Comarques de l'Ebre.


ViOrigen | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La Sala de Tast

L'any 2018 ViOrigen va inaugurar una sala de tast pròpia ubicada al Carrer d'Horta, 34 de Gandesa, on el visitant podrà gaudir de diferents tasts de vins i vermuts, així com adquirir-los. Cal fer reserva o cita prèvia als telèfons  669 060 312 / 650 187 401 o al correu info@viorigen.com. L'aparcament més proper a la Sala de Tast és el carrer del Pou Nou, 45.


ViOrigen | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


ViOrigen | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...