Ascó, riu, muntanya, tradició, fires i festes

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/17/2021#) AND (caducitat>=#9/17/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Vinebre enceta la temporada de floració amb una ruta a peu i un tast de vins rosats

L’Experiència en rosa és una ruta a peu d’observació de la floració i un tast de vins rosats

Etiquetes   turisme, natura patrimoni, vinebre, ribera ebre, floracio fruiters

Publicat el26/2/2018

Vinebre enceta la temporada de floració amb una ruta a peu i un tast de vins rosats | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... El termini d’inscripcions a l’activitat l’Experiència en rosa finalitzen l’1 de març 2018


Vinebre enceta la temporada de floració amb una ruta a peu i un tast de vins rosats | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Per a celebrar la nova temporada de floració a la Ribera d'Ebre, l'Ajuntament de Vinebre ha organitzat l'Experiència en rosa, una activitat que tindrà lloc el proper 3 de març. Una ruta a peu d'observació de la floració pels voltants del municipi riberenc, que anirà acompanyada d'un tast de vins rosats. Una explosió de gust i sabor propi del territori al costat d'unes vistes primaverals immillorables.

El recorregut serà d'uns quatre kilòmetres amb un nivell de dificultat baix. Per tal de gaudir l'experiència es recomana que els assistents vagin amb calçat adequat, portin algun tipus de beguda per hidratar-se i protecció solar.

La concentració de tots els participants serà a les 10.45 h al pàrquing del Camp de Futbol de Vinebre i la sortida a les 11 h.

El preu per persona adulta és de 3 € i les inscripcions es poden fer a l'oficina de l'Ajuntament de Vinebre, al mòbil 638570163 o bé emplenant aquest formulari. El termini d'inscripcions finalitza el dijous 1 de març de 2018.