Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

Una experiència de pesca inoblidable

Amb una embarcació totalment equipada i un personal que s´assegurarà del teu benestar

Una experiència de pesca inoblidable | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Situada al Club Nàutic de l’Ametlla de Mar, al cor del golf de Sant Jordi, trobareu a l’equip de SEA FISH CHARTER, una empresa de nova creació, però amb molta experiència en el món dels xàrters de pesca, excursions i diverses activitats nàutiques i marítimes amb patró.

Una sortida de pesca de tonyina gegant, una divertida classe de pesca infantil de fons o senzillament, gaudir d’una magnífica posta de sol pescant al calamar, són algunes de les activitats que ofereix SEA FISH CHARTER de la mà d’un patró professional que s’encarregarà de tot.

Amb SEA FISH CHARTER també podreu fer excursions per conèixer costa del Golf de Sant Jordi i les seues espectaculars cales d’aigües transparents.


Una experiència de pesca inoblidable Una experiència de pesca inoblidable Una experiència de pesca inoblidable Una experiència de pesca inoblidable Una experiència de pesca inoblidable Una experiència de pesca inoblidable


Més informació:

Comentaris