Tuga Active Wear

CAT | ES

Un viatge en piragua per la història de la guerra civil Espanyola

Aquest proper diumenge 15 de maig es farà una segona edició del Kayak & Memory, una activitat que dos empreses de serveis turístics ebrenques van iniciar l’any passat amb l’objectiu d’aprofundir en la història de la Guerra Civil Espanyola, a través de la natura i l’esport.

Publicat el11/5/2016

Un viatge en piragua per la història de la guerra civil Espanyola | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Aquest proper diumenge 15 de maig es farà una segona edició del Kayak & Memory, una activitat que dos empreses de serveis turístics ebrenques, En Blau i Terra Enllà, van iniciar l'any passat amb l'objectiu d'aprofundir en la història de la Guerra Civil Espanyola, a través de la natura i l'esport.

Si ve en l'edició anterior el tram guiat es va centrar entre Móra d'Ebre i Miravet, en aquesta ocasió, la ruta en piragua començarà a l'embarcador de Vinebre fins arribar a Móra d'Ebre, passant per paratges espectaculars com l'estret del Pas de l'Ase, el riu Siurana o la salvatge Illa de Subarrec. Al llarg del trajecte es faran diverses parades per explicar diferents fets de la Guerra Civil.

L'activitat començarà a les 10 h i l'arribada a Móra està prevista a 14h, per a més informació consulteu l'agenda d'activitats.

Comentaris