TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

Tuga Wear es converteix en patrocinador tècnic del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre

El conveni de col·laboració, que inclou els anys 2018 i 2019, es va signar ahir dijous

Publicat el19/5/2017

Tuga Wear es converteix en patrocinador tècnic del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Tuga Wear es converteix en patrocinador tècnic del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre


Desprès d'uns anys d'estreta col·laboració entre el Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre (AECMTE) i l'empresa Discrepo S.L., subministradora d'equipatge esportiu amb la marca TUGA WEAR, s’ha arribat a un acord que situa a l'empresa TUGA WEAR com a patrocinador tècnic del circuit ebrenc, un dels primers circuits de trail que es va crear al territori.

Jordi Bort, president de l’entitat i Ilian Botines, gerent de l’empresa, van ser els encarregats de signar el conveni de col·laboració ahir dijous 18 de maig. El contracte, té una vigència de dos anys, per al 2018 i 2019, amb la possibilitat de prorrogar-se un any més.

En acabar la signatura, Botines, en nom de l’empresa TUGA, va voler recalcar que “és un orgull per nosaltres poder participar més activament si hi cap, en aquest circuit que ja coneixem, i que estem segurs que les dues parts, treballant junts com fins ara, assolirem grans objectius”.


Tuga Wear es converteix en patrocinador tècnic del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Signatura del conveni 

Comentaris