El tren de Bot Lo Sarmentero. Bar-cafeteria, Punt d´informació turística. Antiga Estació de Bot (Terra Alta)

CAT | ES

Tres medalles de bronze per al rem ebrenc a la Coupe de la Jeunesse 2017 Hazewinkel

Núria Puig, del CN Amposta i Laura Mendoza i Alba Navarro, del CNS La Ràpita, s’emporten tres medalles de bronze en la Copa de Joventut de Rem Olímpic, celebrada aquest passat cap de setmana a Hazewinkel (Bèlgica)

Publicat el1/8/2017

 Tres medalles de bronze per al rem ebrenc a la Coupe de la Jeunesse 2017 Hazewinkel | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Podi 8 Coupe de la Jeunesse 2017 Hazewinkel


Aquest passat cap de setmana 29 i 30 de juliol, s'ha celebrat a Hazewinkel (Bèlgica), la Copa de Joventut de Rem Olímpic, competició adreçada a les categories juvenils de seleccions nacionals, on les remeres Núria Puig, del Club Nàutic Amposta i Laura Mendoza i Alba Navarro, del Club Nàutic La Ràpita, van aconseguir un total de tres medalles de bronze.

En la modalitat 8+ , medalla de bronze per a Núria Puig (CN Amposta), Laura Mendoza i Alba Navarro (CNS Ràpita), Paula Salarich, Aina Prats i Laia Tortós-Sala( CN Banyoles), Paula Pineda (RCR Alicante) Carmen Machuca (RCL Sevilla) i M. Sánchez (tim).

En la modalitat 4-, dos medalles de bronze per a Núria Puig (CN Amposta), Laura Mendoza i Alba Navarro (CNS Ràpita) i Paula Pineda (RCR Alicante).

El títols per a les catalanes el van completar les dos medalles d'or del 2x per a Aina Prats i Laia Tortòs-Sala (Club Natació Banyoles).

Comentaris