Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

Una trentena d'esportistes viatgen a Riga per participar en els CSIT World Sports Games 2017

El cap de setmana es produirà el relleu de seus i començarà el compte enrera per als jocs de Tortosa 2019

Publicat el13/6/2017

Una trentena d’esportistes viatgen a Riga per participar en els CSIT World Sports Games 2017 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Aquest cap de setmana s’iniciarà el compte enrera per a l'organització dels CSIT World Sports Games Tortosa 2019


Trenta-tres esportistes de Tortosa i Terres de l'Ebre van sortir ahir dilluns amb destinació Riga, Letònia, per participar en els CSIT World Sports Games 2017. Els joves practiquen diferents disciplines esportives, entre les quals natació, bàsquet, atletisme, tennis, tennis taula i judo, i seran a la capital letona durant tota la setmana. En l'expedició també viatgen el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa, Joaquim del Pino, i el gerent de Tortosasport, Xavi Nadal.

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, acompanyat de la diputada tortosina, Meritxell Roigé, i de la representant a l'Ebre de la Secretaria General de l'Esport, Cinta Espuny, van acomiadar els esportistes. Divendres vinent, una delegació encapçalada pel mateix alcalde, s'afegirà amb l'objectiu de conèixer de primera mà la dinàmica del funcionament d'aquests jocs esportius i per rebre el testimoni en l'acte institucional de relleu de seus, moment en què s'iniciarà simbòlicament el compte enrera per a l'organització dels CSIT World Sports Games Tortosa 2019.

Comentaris