Hotel Casa Ceremines. Xerta

CAT | ES

La Trans Garrotxa. La ruta dels volcans, el paradís de la btt

La ruta dels volcans, el paradís de la BTT. Coneguda popularment com la «Pedals d’Olot», aquesta ruta permet gaudir de quilòmetres de senders entre tupides fagedes, prats, boscos i rierols. Permet escollir fer-la amb 2, 3 o 4 dies

Etiquetes   recomanem, activitats outdoor, btt, rutes, bicicleta, serveis turístics, garrotxa

La Trans Garrotxa. La ruta dels volcans, el paradís de la btt | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La  Trans Garrotxa en MTB són quilòmetres i quilòmetres de senders i camins, tant de pujada com de baixada, rodant amb btt per frondoses fagedes o entre grans blocs de lava o creuant grans nusos d'arrels entre alzines, ... la més pura essència de la BTT.


La Ruta

Un recorregut que pot ser exigent, depenent de l'opció escollida, pels nombrosos senders de pujada, amb escales i arrels o pels corriols trialers de baixada. El més pur i autèntic MTB. El recorregut s'endinsa al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, una meravella de la natura. Considerat com el millor exponent del paisatge volcànic de la península ibèrica pels seus 40 volcans, més de 20 colades de lava i nombrosos cràters i cons volcànics. Però destaca encara més per les seves extenses fagedes, frondosos boscos i multitud de rierols, amb innumerables tolls d'aigües transparents on banyar-se. Un entorn que, de ben segur, impressiona al visitant.

La Trans Garrotxa transcorre per poblacions amb encant, com Castellfollit de la Roca, Hostalets d'en Bas, Sant Feliu de Pallarols, Santa Pau... i inclús Olot, la capital de la Garrotxa. Preciosos pobles amb bonics entorns en els que, alguns cops, la ruta fa un petit recorregut per a gaudi del visitant. Si a la Trans Garrotxa s'inclou el sopar, allotjament i esmorzar previ a l'inici de l'itinerari en BTT, és entre altres motius, per a poder donar una passejada i descobrir els magnífics racons d'aquestes poblacions amb encant.


Les propostes


La Trans Garrotxa. La ruta dels volcans, el paradís de la btt | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...2 Dies Trans Garrotxa

La proposta de 2 dies de la Trans Garrotxa permet al participant gaudir d'una bona degustació de la comarca. Els seus paisatges d'extensos prats, sempre verds, les impressionants fagedes i tupids alzinars, els bells pobles, rius i rierols, plens de tolls i gorgues i, sobretot, la gran quantitat de volcans, pedres volcàniques i camins de terra. Una ruta de 135 km i 3.941 metres de desnivell acumulat que ofereix una proposta diversa respecte a entorns i territoris.

La ruta comença amb el sopar i l'allotjament a Olot la nit prèvia a l'inici de l'itinerari. Més info en aquest enllaç.


3 Dies Trans Garrotxa Light

El mateix recorregut de la 2 Dies Trans Garrotxa, però repartit en 3 dies. D'aquesta manera, les etapes es gaudeixen encara més, el ritme és més relaxat i els participants poden gaudir més del territori. Una ruta de 136 km i 3.988 de desnivell acumulat que ofereix una proposta diversa respecte a entorns i territoris.

La ruta comença amb el sopar i l'allotjament a Santa Pau la nit prèvia a l'inici de l'itinerari. Més info en aquest enllaç.


4 Dies Trans Garrotxa

Aquesta és una nova proposta amb moltes novetats en la que s'està treballant actualment.


Més informació a:
www.transgarrotxa.com i www.guiesbtt.cat
Tel.610 355 736
info@guiesbtt.cat


La Trans Garrotxa. La ruta dels volcans, el paradís de la btt | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...